Pohja:
300 g suklaa Digestive-keksejä
100 g voita
Täyte:
397 g kondensoitua maitoa
2 banaania
2 dl vispikermaa
2 tl vaniljasokeria
kaakaojauhetta
1. Murustele keksit ja sekoita ne sulatetun voin kanssa hyvin sekaisin.
2. Pingota 18 cm:n irtopohjavuoan pohjlle leivinpaperi ja taputtele keksivoi-seos vuoan pohjalle ja hieman reunoille, nosta jääkaappiin jähmettymään siksi aikaa kun valmistat toffeen kondensoidusta maidosta.
3. Irrota etiketit purkista ja laita se vesikattilaan kiehumaan alhaiselle lämmölle noin 3 tunniksi. Tänä aikana se tiivistyy ja muuttuu toffeeksi.
4. Kolmen tunnin päästä aukaise säilykepurkki ja kaada se pohjan päälle, levitä tasaiseksi. Nosta jääkaappiin tai pakkaseen että seos jäähtyy.
5. Vaahdota kerma ja mausta se vaniljasokerilla.
6. Pilko yksi banaani toffeen päälle, peitä torttu kermavaahdolla ja pilko toinen banaani kermavaahdon päälle.
7. Sihtaa lopuksi kaakaojauhetta tortun päälle ja herkuttele!
näitä purkkeja löytyy kaikista kaupoista Säilyke osastolta löytyy tätä valmista kinuskia sitten sitä mitä pitää keittää joka on tietääkseni vaaleansinisessä purkissa joka pitää keittää sen 3h... itse olen niin laiska että teen tästä ja ihan hyvvää tullee ku tästä tekkee ei ole mitenkää erikoista :) kuhan välttää pahvipurkissa olevaa kondensoituamaitoa ;)
No jos et tiedä missä keksit löytää niin mene kauppaan ota silmämuna pieneen sievääseen kättees ja katso ;) kyllä se siellä hyllyssä on. jos eivät ole LOPPU XDD!
Pohjassa on nyt tuo keksi ja sulatettu voi ja siis ne sekotetaan näin ja laitetaan irtopohja vuokaan sitten se laitetaan jääkaappiin :P
toffeeta :Ptuolla on banaanin siivuja unohin ottaa kuvan D:
pittäähän sitä vähä toffeeta maistaa
tällänen oli Sunnuntai :) 3.5
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.